Eén op één coaching

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Hoe bereik je met coaching jouw doelen?

Coaching is de meest effectieve manier om gedachten, gevoelens of visies op jouw leven helder te krijgen. Met coaching sla je een brug tussen waar je nu bent én waar je graag naar toe wilt.

Eén op één coachgesprek

In een coachgesprek sta ik als coach met jou stil bij jouw huidige situatie. Hoe gaat het eigenlijk met je? Werk je vaak lang door? Voel je je verantwoordelijk voor je werk? Hik je aan tegen deadlines en heb je last van veeleisende klanten? Vind je het lastig om nee te verkopen en grenzen te stellen? Is er nog balans tussen werk en privé? Zou je wat meer tijd voor jezelf willen? Of ben je al heel moe én is het je allemaal al te veel…
Pas als je (weer) weet wat voor jou belangrijk is, en wat je echt wilt, kun je daar mee aan de slag gaan. Samen gaan we op onderzoek uit wat er voor nodig is om jouw doelen te behalen en/of wat jij nodig hebt om weer goed in je vel te zitten en genoeg energie te hebben. Vaak is een kleine stap en/of een inzicht al voldoende om in beweging te komen.  Ik ondersteun je daar graag bij. Volg ook mijn motto: je leeft maar één keer, geniet ervan!

“Waar ga jij weer van stralen?”
“Durf je te leven?”
“Wil je meer dan alleen goed zijn in je werk?”

Na een vrijblijvende intake ontvang je een indicatie van het aantal sessies en plannen we een afspraak in. Meestal zijn 3 tot 5 sessies voldoende.

Eén op één coachdag

Het is mogelijk om een coachdag in te plannen. Deze dag bestaat uit:

  1. Lifescan maken: waar gaat je tijd naartoe? Waar stop je energie in? En blijft er nog wel genoeg tijd over voor de dingen die er echt toe doen?
  2. Doelen bepalen én een eerste stap zetten: samen onderzoeken we wat je doelen zijn. Bijvoorbeeld: Wil je meer balans tussen werk en privé? Dat lastige gesprek kunnen voeren? Wil je meer energie, vaker nee zeggen, om kunnen gaan met die lastige klant(en) of meer tijd hebben voor jezelf?… En welke eerste stap kun je daarvoor zetten!
  3. MBTI profiel vaststellen: met de MBTI krijg je snel en eenvoudig inzicht in jouw voorkeursgedrag. Deze kennis is heel goed te gebruiken in je werk, bij samenwerking, communicatie, besluitvorming en je loopbaan. 

De combinatie van deze inzichten zorgt er voor dat je in één dag weet waar je nu staat, al inzichten hebt in jezelf én weet wat je doelen zijn. Hiermee kun je gelijk aan de gang, zodat je snel stappen kunt zetten om je doelen te bereiken. Vaak zijn er nog een paar aanvullende sessies nodig om de inzichten te laten beklijven.

Ben je nieuwsgierig of wij een klik hebben? Wil je meer weten over mijn aanpak of heb je een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur?Toen ik voor de eerste keer hoorde van "sub" personaliteiten, moest ik er niets van hebben. Weer een mooie theorie. Hoezo, bestond ik uit meerdere stukjes? Wat een vaag geneuzel. Niet aan mij besteed. Totdat ik zelf in coaching kwam. In een...

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Meer ruimte? Met pijn in mijn hart maakte ik eind vorig jaar de keuze om te stoppen met mijn advieswerk op mijn 'oude notariskantoor' per 1 april 2019. Ik wilde me helemaal focussen op de groei van mijn eigen bedrijf en daar was niet genoeg ruimte voor.  Ik ontving...