Eén op één coaching

door jul 11, 2018

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Hoe bereik je met coaching jouw doelen?

Coachen is de meest effectieve manier om gedachten, gevoelens of visies op jouw leven helder te krijgen. Met coachen sla je een brug tussen waar je nu bent én waar je graag naar toe wilt.

Eén op één coachgesprek

In een coachgesprek, sta ik als coach met jou stil bij jouw huidige situatie. Werk je vaak lang door? Voel je je verantwoordelijk voor je werk? Heb je genoeg energie? Zou je graag wat minder moeten? Slaap je goed? Zou je wat meer tijd voor jezelf willen? Pas als je weet wat voor jou belangrijk is, kun je jouw ideale plaatje creëren en daar mee aan de slag gaan. Samen met mij ga je op onderzoek uit wat er voor nodig is om jouw doelen te behalen. Vaak is een kleine stap en/of een inzicht al voldoende om in beweging te komen. Uit ervaring weet ik, dat het prettig is om dit verandertraject niet alleen te hoeven doen. Daarom ondersteun ik je daar graag bij. Volg ook mijn motto: je leeft maar één keer, geniet ervan!

“Waar ga jij weer van stralen?”
“Durf je te leven?”

Na een intake geef ik een indicatie van het aantal sessies en plannen we een afspraak in. Meestal zijn 3 tot 5 sessies voldoende.

Eén op één coachdag

Het is mogelijk om een coachdag in te plannen. Deze dag bestaat uit:

  1. Lifescan maken waarin je bepaalt waar je nu staat in het leven.
  2. Doelen bepalen waar je naartoe wilt.
  3. MBTI profiel vaststellen zodat je inzicht krijgt in jouw voorkeursgedrag.

De combinatie van deze inzichten zorgt er voor dat je heel gericht aan jouw gestelde doel(en) kunt werken en snel stappen kunt zetten om deze te bereiken. Vaak zijn er nog een paar aanvullende sessies nodig om de inzichten te laten beklijven.

Ben je nieuwsgierig of wij een klik hebben? Wil je meer weten over mijn aanpak of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Vakantiepret?

Vakantiepret?

Vakantiepret? Vorige week ben ik teruggekomen van vakantie. Ik was met een deel van mijn gezin naar Frankrijk. Omdat een vriendin van mijn dochter meeging, hadden we van te voren twee campings geboekt. Normaal gesproken doen we dat niet. We gaan er vanuit, dat er...

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wat kun je leren van je klant?

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wat kun je leren van je klant?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat kun je leren van je klant? In veel gesprekken die ik houd, vertellen mensen regelmatig dat ze last hebben van die ene collega, een zeurend kind of steeds weer veeleisende, lastige klanten op hun pad krijgen. Ze raken er...