Hoe zet je als ervaren jurist maximaal je persoonlijke kwaliteiten in met de MBTI

Training

Doelgroep

(Kandidaat) notaris (senior associate) advocaat die inzicht wil krijgen in zijn eigen voorkeursgedrag en dat van een ander op de werkvloer. Wat is er voor nodig om goed te communiceren met je leidinggevende, medewerker, maar ook cliënt? Hoe ontvang of geef je feedback? Wat is jouw ideale werkomgeving? Hoe ziet optimale besluitvorming en/of samenwerking eruit? Waarom ontstaat er mogelijk een conflict en hoe kun je dat oplossen Met dit inzicht, snap je waarom je met sommige mensen heel goed overweg kunt, maar je ergert aan anderen. Je leert waar jouw kwaliteiten liggen. Je leert hoe je deze kennis optimaal kunt inzetten voor:

  • communicatieverbetering met je leidinggevende
  • communicatie verbetering als (toekomstige) leidinggevende
  • gerichtere communicatie met je cliënten
  • verbetering samenwerken op de werkvloer

PE punten

Er worden 5 PE punten toegekend door de KNB/VMNvFAS/MfN en er kunnen 5 PE punten bij de NOvA worden aangevraagd.

Aantal: met maximaal 12 deelnemers is er een compacte groep zodat het resultaat optimaal is. De focus op juristen bevordert het leren en vergroot je netwerk.

Waar: midden van het land.
Duur: 9:30-16:30 uur
Kosten: € 595, exclusief btw.
Inclusief: lunch en MBTI rapport, MBTI werkboek, Handleiding uitleg Types, ter waarde van € 99,-.

Andere trainingen en workshops:

STRESS DE BAAS!

STRESS DE BAAS!

Doelgroep Mediators/advocaten/(kandidaat) notarissen die inzicht willen krijgen in het ontstaan en herkennen van stress bij zichzelf, maar ook bij anderen. Stress bij mensen leidt tot vecht-, vlucht- of bevriesgedrag. Wat doe je zelf als je stress ervaart of als je...