Teamcoaching

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Ben je notaris, advocaat of rechter en:

  • Functioneert jouw team (nog) niet optimaal?
  • Werkt jouw team niet goed samen?
  • Is niet duidelijk waar jij met jouw team voor staat?
  • Communiceert jouw team niet optimaal?
  • Wil je graag iets veranderen, maar weet je niet goed wat daar voor nodig is …

Dan is dit wellicht het moment om daar mee aan de slag te gaan met behulp van teamcoaching of ontwikkeling van je team!

Voor een goedlopend bedrijf is het nodig dat elk team goed functioneert. In de praktijk zitten er in een team vaak verschillende persoonlijkheden. Hierdoor bestaat de kans dat de communicatie,  besluitvorming en/of samenwerking niet helemaal soepel verloopt. Er wordt veel in de wandelgangen besproken, maar zaken die er echt toe doen, komen niet boven tafel. Door met een team gericht aan de slag te gaan met verbetering van de communicatie, de samenwerking en/of de besluitvorming behaal je in praktijk snel heel mooie resultaten.

Hier kan goed gebruikt worden gemaakt van de MBTI. Met dit instrument krijgen mensen snel en eenvoudig inzicht krijgen in elkaars gedrag en dat van een ander. Dit levert begrip voor elkaar op. Als duidelijk is wat de voorkeursprofielen van ieder teamlid zijn, kan eenvoudig een teamoverzicht worden gemaakt. Zo worden de sterke, maar ook zwakke elementen zichtbaar. Door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten, vullen de teamleden elkaar aan in plaats van zich aan elkaar te ergeren Dit verbetert de besluitvorming, communicatie en samenwerking.

Het gaat erom, dat:

  • Het team goed functioneert
  • Het team goed samenwerkt
  • Er een goede sfeer is
  • Het team goed met elkaar communiceert
  • Het team plezier en passie uitstraalt

Wil je een team coaching of teambuildingsdag voor jouw team of bedrijf? Dat kan! Samen bespreken we wat jouw team nodig heeft om goed te functioneren.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Kamp jij ook met burn-out klachten?

16% van de medewerkers ervaart stress gerelateerde klachten    Gisteren publiceerde TNO het tweejaarlijkse ‘Arbobalans’ rapport. Hieruit blijkt dat in tien jaar tijd een geleidelijke stijging is ontstaan van 11 naar 16% van medewerkers met stress gerelateerde...

De gevaren van werkstress. In welke categorie zit jij?

De gevaren van werkstress. In welke categorie zit jij? In het Notariaat magazine, editie september 2018, stond een interessant artikel over de Werkstress in het Notariaat. Tot mijn schrik las ik dat volgens een onderzoek van de KNB, SDU en Berenschot uit 2017 blijkt,...