Tips en handvatten voor startend leidinggevenden, die effectief willen zijn!

Workshop

Tips & tricks voor startend leidinggevenden!

Doelgroep

Ben je startend leidinggevende met 0 tot 5 jaar ervaring en wil je de daarbij behorende vaardigheden ontwikkelen, zodat jij effectief jouw team kan aansturen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Ben je startende leidinggevende?
Als startend leidinggevende krijg je te maken met zaken, waarvoor je niet bent opgeleid. Je bent in deze functie benoemd vanuit ambitie en/of omdat je jarenlang ervaring met de inhoud hebt. Van medewerker ben je leidinggevende geworden, waardoor je een andere rol in het bedrijf hebt gekregen, namelijk die van leider, manager en coach. Dat vraagt om nieuwe vaardigheden, zodat je jouw medewerkers en team inspireert en effectief kunt aan sturen.

Nieuwe vaardigheden
Bij nieuwe vaardigheden kun je denken aan: effectief vragen stellen, goed kunnen luisteren, ook naar wat er niet gezegd wordt, feedback geven en ontvangen, lastige gesprekken voeren, jezelf presenteren. Hoe doe je dat? Ken je jezelf goed genoeg? Wat heb je als leidinggevende nodig om jezelf te kunnen zijn én ook jouw medewerkers te kunnen leiden en inspireren?

Inhoud workshop
Deze interactieve workshop bestaat uit een stuk theorie en praktijk over de dagelijkse uitdagingen van leidinggeven. Er is veel aandacht voor communicatie, waaronder begrepen het geven én ontvangen van feedback, presenteren en het voeren van lastige gesprekken. Ook is er veel ruimte voor het oefenen en experimenteren met het geleerde, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Jouw opbrengst
Aan het einde van deze workshop:

  • Ben je beter in staat om verbindende gesprekken met jouw medewerkers te voeren
  • Weet je hoe je respectvol en succesvol feedback kan geven
  • Weet je waar jouw persoonlijke leerpunten liggen
  • Ben je beter in staat om jouw medewerkers effectief tot gedragsverandering te brengen, én
  • Heb je een leuke en inspirerende middag gehad, waarover je met veel plezier aan je collega’s vertelt om ze aan te sporen ook zo’n workshop te gaan volgen 😊

Kleine groep voor maximale opbrengt
We werken met een kleine groep van maximaal twaalf deelnemers, waardoor er voldoende aandacht is voor jou, zodat jouw leercurve optimaal is.

Eerstvolgende datum: 8 september 2021
Locatie: Randstad 22-163, 1316 BM Almere (gratis parkeren, 10 minuten lopen vanaf station)
Tijd: 13:00 – 17.45 uur (inloop vanaf 12:45 uur)

Investering: € 397,- exclusief btw

Trainers: Fineke van Leusen en Peter Deen  (www.deentopcoaching.nl)

Andere trainingen en workshops:

STRESS DE BAAS!

STRESS DE BAAS!

Doelgroep Mediators/advocaten/(kandidaat) notarissen die inzicht willen krijgen in het ontstaan en herkennen van stress bij zichzelf, maar ook bij anderen. Stress bij mensen leidt tot vecht-, vlucht- of bevriesgedrag. Wat doe je zelf als je stress ervaart of als je...

Adres
Randstad 22-165
1316 BM Almere

Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

Ik ben ICF gecertificeerd (International Coaching Federation)