Coaching voor bedrijven

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Een team dat werkt

Ben je notaris, advocaat of rechter en wil je dat jouw team optimaal functioneert, samenwerkt en communiceert? Door met het team gericht aan de slag te gaan worden snel mooie resultaten behaald.

In ieder team zitten verschillende persoonlijkheden. Hierdoor kan de communicatie, besluitvorming of de samenwerking soms stroef verlopen. Er wordt veel in de wandelgangen besproken, maar zaken die er echt toe doen komen niet boven tafel. Als mensen inzicht krijgen in elkaars gedrag levert dat begrip voor elkaar op. Met behulp van de MBTI kan dit inzicht goed worden verkregen.

Wil je dat ook voor jouw team? Laten we dan aan slag gaan met teamcoaching, teambuilding of training van jouw team.

Agenda

19 jun ’19 | Training
Hoe stel je de juiste vragen en zet je optimaal jouw kwaliteiten in bij mediation?
Lees meer →

Bewust aan Zet maakt ook in company (MBTI) trainingen en workshops op maat.
Lees meer

Teamcoaching

Tijdens een teamsessie of teambuilding dag krijgen mensen snel en eenvoudig inzicht in elkaars gedrag. Door met het team gericht aan de slag te gaan met communicatie, besluitvorming en/of samenwerking als focus worden er snel resultaten geboekt.

Intervisie voor teams

Een intervisie ondersteunt medewerkers die inzicht wil krijgen in werk- en team gerelateerde vraagstukken. Je leert van en met elkaar door een werkcasus in te brengen, die aan de hand van een gekozen intervisie methode wordt behandeld.

Consultancy

Mijn jarenlange ervaring in het notariaat en als leidinggevende zijn zeer waardevol gebleken. Je kunt mij ook inschakelen als adviseur om te kijken wat er goed en misschien minder goed gaat in je bedrijf. Ik adviseer het management en ondersteun de teams.

Elkaars kwaliteiten gebruiken

In een teamsessie worden de voorkeursprofielen van ieder teamlid bekend gemaakt. Vervolgens worden, aan de hand van een teamoverzicht, de sterke, maar ook zwakkere elementen zichtbaar. De besluitvorming, communicatie en samenwerking worden beter als mensen elkaars kwaliteiten kennen en gaan gebruiken. Zo kunnen ze elkaar gaan aanvullen en versterken in plaats van zich aan elkaar te ergeren. Dit resulteert in een goed functionerend team dat plezier en passie uitstraalt.

“Coaching door Fineke van Leusen was voor mij verhelderend, inzicht gevend en laagdrempelig. Het gesprek voelt heel informeel, maar wordt zeer professioneel (bij)gestuurd. Ik ben meer tot mijn kern/gevoel gekomen in plaats van rationeel te denken. Met praktische tips, zoals opschrijven wat goed gaat, kon ik gelijk aan de slag. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf.”

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06- 46752012. Tot snel!

Kamp jij ook met burn-out klachten?

16% van de medewerkers ervaart stress gerelateerde klachten    Gisteren publiceerde TNO het tweejaarlijkse ‘Arbobalans’ rapport. Hieruit blijkt dat in tien jaar tijd een geleidelijke stijging is ontstaan van 11 naar 16% van medewerkers met stress gerelateerde...

De gevaren van werkstress. In welke categorie zit jij?

De gevaren van werkstress. In welke categorie zit jij? In het Notariaat magazine, editie september 2018, stond een interessant artikel over de Werkstress in het Notariaat. Tot mijn schrik las ik dat volgens een onderzoek van de KNB, SDU en Berenschot uit 2017 blijkt,...