Coaching voor bedrijven

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Een team dat werkt

Ben je notaris, advocaat of rechter en wil je dat jouw team optimaal functioneert, samenwerkt en communiceert? Door met het team gericht aan de slag te gaan worden snel mooie resultaten behaald.

In ieder team zitten verschillende persoonlijkheden. Hierdoor kan de communicatie, besluitvorming of de samenwerking soms stroef verlopen. Er wordt veel in de wandelgangen besproken, maar zaken die er echt toe doen komen niet boven tafel. Als mensen inzicht krijgen in elkaars gedrag levert dat begrip voor elkaar op. Met behulp van de MBTI kan dit inzicht goed worden verkregen.

Wil je dat ook voor jouw team? Laten we dan aan slag gaan met teamcoaching, teambuilding of training van jouw team.

Agenda

10 oktober ’19 | Training
Hoe stel je de juiste vragen en zet je optimaal jouw kwaliteiten in bij mediation?
Lees meer →

Bewust aan Zet maakt ook in company (MBTI) trainingen en workshops op maat.
Lees meer

Teamcoaching

Tijdens een teamsessie of teambuilding dag krijgen mensen snel en eenvoudig inzicht in elkaars gedrag. Door met het team gericht aan de slag te gaan met communicatie, besluitvorming en/of samenwerking als focus worden er snel resultaten geboekt.

Intervisie voor teams

Een intervisie ondersteunt medewerkers die inzicht wil krijgen in werk- en team gerelateerde vraagstukken. Je leert van en met elkaar door een werkcasus in te brengen, die aan de hand van een gekozen intervisie methode wordt behandeld.

Consultancy

Mijn jarenlange ervaring in het notariaat en als leidinggevende zijn zeer waardevol gebleken. Je kunt mij ook inschakelen als adviseur om te kijken wat er goed en misschien minder goed gaat in je bedrijf. Ik adviseer het management en ondersteun de teams.

Elkaars kwaliteiten gebruiken

In een teamsessie worden de voorkeursprofielen van ieder teamlid bekend gemaakt. Vervolgens worden, aan de hand van een teamoverzicht, de sterke, maar ook zwakkere elementen zichtbaar. De besluitvorming, communicatie en samenwerking worden beter als mensen elkaars kwaliteiten kennen en gaan gebruiken. Zo kunnen ze elkaar gaan aanvullen en versterken in plaats van zich aan elkaar te ergeren. Dit resulteert in een goed functionerend team dat plezier en passie uitstraalt.

“Coaching door Fineke van Leusen was voor mij verhelderend, inzicht gevend en laagdrempelig. Het gesprek voelt heel informeel, maar wordt zeer professioneel (bij)gestuurd. Ik ben meer tot mijn kern/gevoel gekomen in plaats van rationeel te denken. Met praktische tips, zoals opschrijven wat goed gaat, kon ik gelijk aan de slag. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf.”

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06- 46752012. Tot snel!

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur?Toen ik voor de eerste keer hoorde van "sub" personaliteiten, moest ik er niets van hebben. Weer een mooie theorie. Hoezo, bestond ik uit meerdere stukjes? Wat een vaag geneuzel. Niet aan mij besteed. Totdat ik zelf in coaching kwam. In een...

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Meer ruimte? Met pijn in mijn hart maakte ik eind vorig jaar de keuze om te stoppen met mijn advieswerk op mijn 'oude notariskantoor' per 1 april 2019. Ik wilde me helemaal focussen op de groei van mijn eigen bedrijf en daar was niet genoeg ruimte voor.  Ik ontving...