Coaching voor jou

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Mag het anders?

Ben je notaris, advocaat of jurist en goed in je werk? Dan heb je waarschijnlijk veel op je bord en maak je lange dagen. Maar hik je aan tegen deadlines, veeleisende klanten, is het werk nooit af én de balans tussen werk en privé zoek  en voel je je heel verantwoordelijk, dan loop je het risico om uitgeput te raken of zelfs je werk niet meer leuk te vinden. Je weet… er moet iets veranderen, maar hoe?

Dan kan het heel prettig zijn om eens het gesprek aan te gaan met een coach. Om eens te bezien waar jij nu jouw tijd aan spendeert. Waar krijg je energie van én wat kost jou energie. Hoe zeg je: “nee” en leer je grenzen te stellen. Wat is er nodig om weer helemaal goed te functioneren? Pas als je weet waar je nu staat en wat je graag (anders) wilt, kun je met de coach onderzoeken welke stap je daarvoor kunt zetten.
Ook werkt coaching preventief tegen (langdurige) uitval door te veel stress, disbalans tussen werk- en privé én kun je coaching heel goed gebruiken voor je loopbaanplanning.

Een kleine verandering levert al vaak mooie resultaten op. Resultaten die er voor zorgen dat je nóg beter wordt in je werk én genoeg energie overhoudt voor het leven naast je werk! Wie wil dat nu niet?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op! Voor één op één coaching, een teamsessie of een intervisie.

Agenda

10 oktober ’19 | Training
Hoe stel je de juiste vragen en zet je optimaal jouw kwaliteiten in bij mediation?
Lees meer →

Bewust aan Zet maakt ook in company (MBTI) trainingen en workshops op maat.
Lees meer

Eén op één coaching

Coaching is de meest effectieve manier om gedachten, gevoelens en de visie op jouw leven helder te krijgen. Met coaching sla je een brug tussen waar je nu bent en waar je graag naar toe wilt.

Intervisie

Een intervisie is een bijeenkomst van professionals, die inzicht willen krijgen in werk gerelateerde vraagstukken. Je leert van en met elkaar door een casus in te brengen, die aan de hand van een gekozen intervisie methode wordt behandeld.

Mediation

Wanneer je vast loopt in je communicatie tijdens een geschil met een andere partij kan een mediator jou helpen. Bij mediation ga je zelf aan de slag onder begeleiding van de mediator. Samen zoeken we naar een oplossing met gezamenlijk belang.

Consultancy

Bij een consultancy kom ik langs als deskundig adviseur om te kijken wat er goed en misschien minder goed gaat in je bedrijf. Samen sparren we om te kijken waarin jouw management geadviseerd kan worden of waar we jouw team in kunnen begeleiden.

Blijf goed functioneren

Of je nu een starter bent of al lange tijd in het vak, met een eigen bedrijf of in loondienst, iedereen heeft het nodig om goed te functioneren. Stilstaan. Neem de tijd om echt te kijken hoe het met je is en of je daar tevreden over bent: ‘Heb ik nog steeds plezier in mijn werk? Heb ik genoeg energie om alles te doen?’

“Coaching door Fineke van Leusen was voor mij verhelderend, inzicht gevend en laagdrempelig. Het gesprek voelt heel informeel, maar wordt zeer professioneel (bij)gestuurd. Ik ben meer tot mijn kern/gevoel gekomen in plaats van rationeel te denken. Met praktische tips, zoals opschrijven wat goed gaat, kon ik gelijk aan de slag. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf.”

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur?Toen ik voor de eerste keer hoorde van "sub" personaliteiten, moest ik er niets van hebben. Weer een mooie theorie. Hoezo, bestond ik uit meerdere stukjes? Wat een vaag geneuzel. Niet aan mij besteed. Totdat ik zelf in coaching kwam. In een...

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Meer ruimte? Met pijn in mijn hart maakte ik eind vorig jaar de keuze om te stoppen met mijn advieswerk op mijn 'oude notariskantoor' per 1 april 2019. Ik wilde me helemaal focussen op de groei van mijn eigen bedrijf en daar was niet genoeg ruimte voor.  Ik ontving...