Bewust aan Zet

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Over bewust aan zet

Mijn coaching en trainingen zijn erop gericht om jou “bewust aan zet” te laten zijn. Als je lange dagen maakt en veel aan je hoofd hebt, is er meestal weinig ruimte voor je zelf. Hoe gaat het eigenlijk met jou? Weet je waar je energie van krijgt, wat energie kost? Heb je last van veeleisende klanten, deadlines en vind je het moeilijk om nee te zeggen. Voel je je heel verantwoordelijk en is het vragen om hulp een ding? Heb je genoeg energie om alles te doen wat je wilt?

Met coaching/trainingen krijg je inzicht in jezelf en onderzoek je wat echt belangrijk is voor jou. Jij kunt dan de stappen zetten die nodig zijn om je werk goed te kunnen doen, maar ook om goed voor je zelf te zorgen!  Als je persoonlijk goed functioneert, zal je werk daar profijt van hebben. Jij bent ‘bewust aan zet’ en neemt (weer) de regie over jouw werk én leven.

Daarnaast werkt coaching preventief tegen uitval door stress, burn-out en disbalans tussen werk- en privé! Door echt stil te staan, en te bezien/voelen hoe het nu is, kun je bewuste stappen zetten om te voorkomen dat je ziek wordt en wellicht lange tijd uit de roulatie bent! Beter voorkomen dan genezen!

Werkwijze

Ik vind het belangrijk dat er een klik is. Dat weten we wanneer we elkaar gesproken hebben in een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan persoonlijk, telefonisch of via skype.

Prijsopgave

Voor coaching en teamcoaching stellen we samen het doel vast. In overleg spreken we het aantal (team)sessies af en daaruit volgt een prijsopgave. Tijdens het traject bepalen we samen wat de stappen zijn om jouw doel(en) te bereiken. Voor mediation en consultancy geldt een uurtarief, deze wordt opgegeven bij de intake.

NIEUW: Coachdag

Het is mogelijk om een coachdag in te plannen. Deze dag bestaat uit:

  1. Lifescan maken waarin je bepaalt waar je nu staat in het leven.
  2. Doelen bepalen waar je naartoe wilt.
  3. MBTI profiel vaststellen zodat je inzicht krijgt in jouw voorkeursgedrag.

De combinatie van deze inzichten zorgt er voor dat je heel gericht aan jouw gestelde doel(en) kunt werken en snel stappen kunt zetten om deze te bereiken.

Over Fineke van Leusen

Jarenlang werkte ik in het notariaat, waarvan ruim 15 jaar als notaris en mediator met een eigen kantoor. Na een burn-out kwam ik in aanraking met coaching. Dit vond ik zo inspirerend en interessant dat ik het roer heb omgegooid en ben gestopt als notaris. Ik werk nu als executive coach, trainer, intervisiebegeleider en consultant.

Als notaris adviseerde ik mensen. Als executive coach laat ik jóu zelf keuzes maken. Je gaat een brug slaan tussen waar je nu staat én waar je naar toe wilt. Wat is daar voor nodig? Mijn coaching is gericht op bewust leiderschap. Wat heb jij nodig om te groeien in jouw werk?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur?Toen ik voor de eerste keer hoorde van "sub" personaliteiten, moest ik er niets van hebben. Weer een mooie theorie. Hoezo, bestond ik uit meerdere stukjes? Wat een vaag geneuzel. Niet aan mij besteed. Totdat ik zelf in coaching kwam. In een...

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Meer ruimte? Met pijn in mijn hart maakte ik eind vorig jaar de keuze om te stoppen met mijn advieswerk op mijn 'oude notariskantoor' per 1 april 2019. Ik wilde me helemaal focussen op de groei van mijn eigen bedrijf en daar was niet genoeg ruimte voor.  Ik ontving...

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!