Coaching voor juristen

(Online) coaching, training & intervisie

Inspirerende coaching voor juristen

Als jurist ben jij van grote waarde. Je werkt hard en hebt veel te bieden. Maar dat kan ook een keerzijde hebben. Je hebt veel op je bord en maakt lange dagen. De verantwoordelijkheid die je als jurist draagt is groot, klanten zijn veeleisend en dat alles vraagt veel van je energie. Daarom is het is belangrijk om af en toe een stap terug te zetten en bij je zelf na te gaan hoe het met je is/gaat. Klopt het plaatje nog? Ben je tevreden met je werk, jouw werkomstandigheden? Heb je voldoende energie? Kun je goed je grenzen aangeven? Zit je nog op de juiste plek of is het tijd voor de volgende stap in jouw carrière? 

Individuele (online) coaching voor juristen

Het is best lastig om een passend antwoord te vinden op dit soort vragen of tijd vrij te maken om er eens bij stil te staan. Daarom is individuele coaching zo waardevol. Je krijgt de mogelijkheid om tijdens coaching sessies te onderzoeken wat jij echt nodig hebt om lekker in je vel te zitten en goed te functioneren, zowel professioneel als persoonlijk. Je krijgt niet alleen bewust inzicht in jouw eigen gedrag, maar ook hoe je jouw kwaliteiten, als mens en jurist, optimaal kunt inzetten. 

Coachtraject voor juristen

Om een coachtraject goed te laten verlopen, stellen we samen vast wat je wensen en doelen zijn. Zo weten we wanneer de coaching klaar en geslaagd is. Meestal zijn 3-6 gesprekken voldoende. Door Corona heb ik heel veel online gecoacht. Dit werkt ook prima. Daarom zitten mijn cliënten door het hele land en zelfs daar buiten. 
We spreken af wat jij het meest prettig vindt: bij mij op kantoor, online of we gaan naar buiten.

Veel ervaring in het coachen van juristen en andere (high) professionals

Ik ben zelf jarenlang notaris geweest, dus ik ken het reilen en zeilen van de juridische wereld. Al jaren coach ik verschillende juristen, zoals (kandidaat- en toegevoegd) notarissen, advocaten, de rechterlijke macht maar ook andere (high) professionals. Ik kan snel ’to the point’ komen en kijk wat jíj nodig hebt. Mijn missie is om jou te laten floreren. Ik help je bij het vertalen van jouw doelen in realistische acties. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Lees dan meer over mij of plan (vrijblijvend) een kennismakingsgesprek in.

Waarom coaching bij Bewust aan Zet?

  • Je wordt gecoacht door iemand die veel ervaring heeft in het coachen van juristen en andere (high) professionals.
  • Tijdens een individuele coaching sessie gaat het over jou en jouw ontwikkeling.
  • Je krijgt inzicht in waar je energie van krijgt en wat energie kost.
  • We stellen duidelijke doelen vast: wat wil je veranderen, verbeteren en hoe wil je jezelf ontwikkelen?
  • Je ervaart meer balans tussen werk en privé.
  • Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, als mens en als jurist, en leert hoe je deze ten volste kunt benutten of vergroten.

Wat anderen zeggen over Bewust aan Zet

“I leave our coaching sessions feeling uplifted.”

“Fineke is a natural born coach. Her curiosity and intuition are the perfect combination to ask the right questions to bring you closer to discovering your own truth. She opened the door to the place that was keeping me from having the inner peace I always struggled to heal but didn’t know how. I leave our coaching sessions feeling uplifted, energized and ready to live the life that I want!”

“Coaching van Fineke was voor mij heel verhelderend.” 

Coaching door Fineke van Leusen was voor mij verhelderend, inzicht gevend en laagdrempelig. Het gesprek voelt heel informeel, maar wordt zeer professioneel (bij)gestuurd. Ik ben meer tot mijn kern/gevoel gekomen in plaats van rationeel te denken. Met praktische tips, zoals opschrijven wat goed gaat, kon ik gelijk aan de slag. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf.

“Coaching was zeer nuttig voor mijn praktijk als advocaat.”

 

De workshop MBTI bood mij een nieuwe kijk op de verschillende karaktereigenschappen van mijzelf en anderen, en hoe die botsen of elkaar juist aanvullen. Daardoor begrijp ik beter waarom sommige conflicten ontstaan en ook steeds terugkeren. Dat inzicht helpt om conflicten in de toekomst beter te kunnen oplossen en om in een samenwerkingsverband optimaal gebruik te maken van ieders aanleg en kwaliteiten. Zeer nuttig voor de praktijk als advocaat en mediator, maar eigenlijk op ieder gebied waar je met andere mensen te maken hebt.

Vraag een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek aan

7 + 7 =

Adres
Randstad 22-165
1316 BM Almere

Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

Ik ben ICF gecertificeerd/PCC (International Coaching Federation)