Coaching voor juristen

(Online) coaching, training & intervisie

Inspirerende coaching en training voor juristen

Als jurist ben jij van grote waarde. Je werkt hard en hebt veel te bieden. Maar dat kan ook een keerzijde hebben. Je hebt veel op je bord en maakt lange dagen. De verantwoordelijkheid die je als jurist draagt is groot en dat kan veel van je energie vragen. Het is belangrijk dat je af en toe jezelf afvraagt: waar sta ik nu? Ben ik nog tevreden met de werk- privé balans of ben ik klaar voor de volgende stap in mijn carrière? Floreer jij?

Individuele (online) coaching voor juristen

Vind je het lastig om op dit soort vragen een passend antwoord te vinden? Dan kan ik je met behulp van individuele coaching verder helpen. Tijdens deze coaching kijken we samen wat een volgende stap voor jou is. We gaan aan de slag met het uitzoeken waar jouw energie en tijd nu heen gaat. Ook krijg je meer inzicht in jouw eigen gedrag en hoe je jouw kwaliteiten, als mens en jurist, optimaal kunt inzetten. We besteden aandacht aan de vraag: waarom doe je wat je doet, ook al wil je misschien iets anders? Wat staat er in de weg? En welke doelen heb je voor jezelf?

Ervaring in het coachen van juristen en andere high professionals

Ik ben zelf jarenlang notaris geweest, dus ik ken het reilen en zeilen van de juridische wereld. Al jaren coach ik verschillende juristen, zoals advocaten,  (kandidaat)notarissen, de rechterlijke macht maar ook andere high professionals. Ik kan snel to the point komen en weet wat er wel en niet werkt voor jou als jurist. Mijn missie is om jou te laten floreren. Ik kan je helpen bij het vertalen van jouw doelen in realistische acties. Meestal zijn 3-5 gesprekken voldoende. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Lees dan meer over mij of plan (vrijblijvend) een kennismakingsgesprek in.

Waarom coaching bij Bewust aan Zet?

  • Je wordt gecoacht door iemand die veel ervaring heeft in het coachen van juristen en andere high professionals.
  • Tijdens een individuele coaching sessie kun je echt even de focus leggen op jezelf en jouw ontwikkeling.
  • Je krijgt gegarandeerd meer inzicht in waar je energie van krijgt en wat je energie kost.
  • We gaan duidelijke doelen stellen: wat wil je veranderen en hoe wil je jezelf ontwikkelen?
  • Je ervaart meer balans tussen werk en privé.
  • Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, als mens en als jurist, en leert hoe je deze ten volste kunt benutten of vergroten.

Wat anderen zeggen over Bewust aan Zet

“I leave our coaching sessions feeling uplifted.”

“Fineke is a natural born coach. Her curiosity and intuition are the perfect combination to ask the right questions to bring you closer to discovering your own truth. She opened the door to the place that was keeping me from having the inner peace I always struggled to heal but didn’t know how. I leave our coaching sessions feeling uplifted, energized and ready to live the life that I want!”

“Coaching van Fineke was voor mij heel verhelderend.” 

Coaching door Fineke van Leusen was voor mij verhelderend, inzicht gevend en laagdrempelig. Het gesprek voelt heel informeel, maar wordt zeer professioneel (bij)gestuurd. Ik ben meer tot mijn kern/gevoel gekomen in plaats van rationeel te denken. Met praktische tips, zoals opschrijven wat goed gaat, kon ik gelijk aan de slag. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf.

“Coaching was zeer nuttig voor mijn praktijk als advocaat.”

 

De workshop MBTI bood mij een nieuwe kijk op de verschillende karaktereigenschappen van mijzelf en anderen, en hoe die botsen of elkaar juist aanvullen. Daardoor begrijp ik beter waarom sommige conflicten ontstaan en ook steeds terugkeren. Dat inzicht helpt om conflicten in de toekomst beter te kunnen oplossen en om in een samenwerkingsverband optimaal gebruik te maken van ieders aanleg en kwaliteiten. Zeer nuttig voor de praktijk als advocaat en mediator, maar eigenlijk op ieder gebied waar je met andere mensen te maken hebt.

Vraag een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek aan

2 + 9 =

Adres
Randstad 22-165
1316 BM Almere

Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

Ik ben ICF gecertificeerd/PCC (International Coaching Federation)