Trainingen

Gerichte coaching, training & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Bewust aan Zet is erkend opleider door de KNB/VMN, de MfN en vFAS.

”Alle mensen hebben een aangeboren voorkeur voor bepaald gedrag; Carl Jung”

Met de MBTI (De Myers Briggs Type Indicator) krijg je snel en gemakkelijk inzicht in jouw voorkeursgedrag en dat van een ander. Daarom is de MBTI heel goed te gebruiken bij je dagelijks werk. Je wordt je ervan bewust waarom je met de ene persoon heel goed overweg kunt, maar je ergert aan die ander; je snapt waarom een samenwerking en/of communicatie stroef verloopt of waarom je het werk moeilijk af krijgt. Je ziet in waarom besluitvorming soms een ingewikkeld proces is. Ook weet je hoe je jouw leiderschapskwaliteiten goed kunt inzetten. Deze kennis is ook heel goed te gebruiken bij teamontwikkeling, mediation en loopbaanontwikkeling.

Bewust aan zet biedt een aantal trainingen en workshops aan, maar maakt ook (in company) (MBTI) trainingen en workshops op maat.

Hoe zet je mediation vaardigheden breed in?

Hoe zet je mediation vaardigheden breed in?

Doelgroep (Kandidaat) notarissen/ mediators die de mediation vaardigheden ook willen inzetten in de rest van hun werk. In deze interactieve workshop fris je je communicatievaardigheden op. Aan de hand van (zelf mee genomen) casussen, oefen je deze vaardigheden, ook...