Intervisie

Gerichte coaching, training  & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Jezelf of je team professioneel verbeteren

Wat is intervisie

Intervisie is een bijeenkomst van professionals, die inzicht willen krijgen in werk gerelateerde vraagstukken. Je leert van en met elkaar door een casus in te brengen, die aan de hand van een gekozen intervisie methode wordt behandeld. Je wordt gestimuleerd om inzicht te krijgen in je eigen gedrag én het gedrag van de anderen door het stellen van helpende en onderzoekende vragen. Je ontdekt, waarom je vaak (onbewust) op een bepaalde manier handelt en krijgt inzichten in jouw persoonlijke stijl, overtuigingen en opvattingen in het werk. Pas als je je daar bewust van bent, kun je ervoor kiezen om je manier van handelen aan te passen. Je leert bewust bekwaam jouw kwaliteiten inzetten.
Intervisie is leerzaam en verbetert jouw professionaliteit.

Grootte van de groep
Om optimaal te profiteren en te leren van de intervisie, bestaat een teamintervisiegroep uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

Erkend intervisiebegeleider
Fineke van Leusen is erkend intervisiebegeleider door de KNB (VMN), de vFAS en de MfN.

Duur intervisie
Een intervisie bijeenkomst duurt twee uur, tenzij anders wordt afgesproken.

Meer informatie
Wil je meer weten over intervisie en/of wil je een intervisiebijeenkomst voor je team organiseren, neem dan gerust contact met mij op.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Kamp jij ook met burn-out klachten?

16% van de medewerkers ervaart stress gerelateerde klachten    Gisteren publiceerde TNO het tweejaarlijkse ‘Arbobalans’ rapport. Hieruit blijkt dat in tien jaar tijd een geleidelijke stijging is ontstaan van 11 naar 16% van medewerkers met stress gerelateerde...

De gevaren van werkstress. In welke categorie zit jij?

De gevaren van werkstress. In welke categorie zit jij? In het Notariaat magazine, editie september 2018, stond een interessant artikel over de Werkstress in het Notariaat. Tot mijn schrik las ik dat volgens een onderzoek van de KNB, SDU en Berenschot uit 2017 blijkt,...