Intervisie

(Online) Coaching, training & intervisie voor juristen en andere high professionals

Jezelf of je team professioneel verbeteren

Wat is intervisie

Elke professional loopt tegen vaagstukken en dilemma’s aan. Tijdens een intervisie bijeenkomst kun je deze vraagstukken en dilemma’s inbrengen in een veilige en vertrouwde omgeving. Je wordt gestimuleerd om inzicht te krijgen in je eigen gedrag én het gedrag van de anderen door het stellen van helpende en onderzoekende vragen. Je ontdekt, waarom je vaak (onbewust) op een bepaalde manier handelt en krijgt inzichten in jouw persoonlijke stijl, overtuigingen en opvattingen in het werk. Door je daar bewust van te worden, kun je ervoor kiezen om je manier van handelen aan te passen. Je leert bewust bekwaam jouw kwaliteiten inzetten.  Hiermee leer je van, door en met elkaar! 
Mijn ervaring is  dat intervisie leerzaam en leuk is én bijdraagt aan het verbeteren van jouw professionaliteit.

Erkend intervisiebegeleider KNB, VMN, NOvA, vFAS, MfN
Ik ben erkend intervisiebegeleider. Mijn toegevoegde waarde als begeleider is, dat ik ook professioneel coach en trainer ben. Ik durf door te vragen als het spannend wordt en heb geleerd wat er voor nodig is om een vertrouwde omgeving te creëren. Dat is niet vanzelf gegaan. Ook hier geldt:  oefening baart kunst. Het lijkt zo gemakkelijk, maar een goede gespreksleider zijn, is een vak op zich en maakt echt het verschil voor een effectieve bijeenkomst. 

Vanaf 2016 verzorg ik intervisie bijeenkomsten voor de Mediators federatie Nederland (MfN) en de Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).
Na het positief afleggen van een assessment met trainingsacteurs en een beoordelingscommissie ben ik toegetreden tot de intervisiepoule van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en de Vereniging Mediators in het Notariaat (VMN) in het voorjaar 2018. Ook ben ik aangewezen als gespreksleider intervisie door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) bij Besluit van 6 mei 2020.
Op dit moment begeleid ik intervisiegroepen met (kandidaat-) notarissen, advocaten, mediators en Flevolandse zakenvrouwen.

Grootte van de groep
Om optimaal te profiteren en te leren van de intervisie, bestaat een intervisiegroep uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

Duur intervisie
Een intervisie bijeenkomst duurt twee uur, tenzij anders wordt afgesproken.

Waar: op locatie of online?
De intervisie kan op locatie plaats vinden, maar ook in een digitale leeromgeving.

Permanente educatie (PE punten)

De KNB, VMN, de vFAS, de MFN en de NOvA verstrekken PE punten voor het volgen van intervisie. Per uur gevolgde intervisie ontvang je 1 PE punt.

Meer informatie
Wil je meer weten over intervisie en/of wil je een een intervisiegroep starten, een intervisiebijeenkomst organiseren voor jezelf met andere professionals en/of je team, neem dan gerust contact met mij op.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Pas op voor langdurige (werk)druk

Pas op voor langdurige (werk)druk

Gevolgen van langdurige (werk)druk kunnen zijn: * minder presteren * slechte concentratie * slecht slapen door druk hoofd * minder energie * uitval door ziekte/burn-out. Als je midden in een heel drukke periode zit, heb je zelf mogelijk niet door wat daarvan de impact...

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur?Toen ik voor de eerste keer hoorde van “sub” personaliteiten, moest ik er niets van hebben. Weer een mooie theorie. Hoezo, bestond ik uit meerdere stukjes? Wat een vaag geneuzel. Niet aan mij besteed. Totdat ik zelf in coaching kwam. In een...

Adres
Randstad 22-165
1316 BM Almere

Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

Ik ben ICF gecertificeerd (International Coaching Federation)