Intervisie

Gerichte coaching, training  & consultancy voor notarissen, advocaten, de rechterlijke macht en juristen.

Jezelf of je team professioneel verbeteren

Wat is intervisie

Intervisie is een bijeenkomst van professionals, die inzicht willen krijgen in werk gerelateerde vraagstukken. Je leert van en met elkaar door een casus in te brengen, die aan de hand van een gekozen intervisie methode wordt behandeld. Je wordt gestimuleerd om inzicht te krijgen in je eigen gedrag én het gedrag van de anderen door het stellen van helpende en onderzoekende vragen. Je ontdekt, waarom je vaak (onbewust) op een bepaalde manier handelt en krijgt inzichten in jouw persoonlijke stijl, overtuigingen en opvattingen in het werk. Pas als je je daar bewust van bent, kun je ervoor kiezen om je manier van handelen aan te passen. Je leert bewust bekwaam jouw kwaliteiten inzetten.
Intervisie is leerzaam en verbetert jouw professionaliteit.

Grootte van de groep
Om optimaal te profiteren en te leren van de intervisie, bestaat een teamintervisiegroep uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

Erkend intervisiebegeleider
Fineke van Leusen is erkend intervisiebegeleider door de KNB (VMN), de vFAS en de MfN.

Duur intervisie
Een intervisie bijeenkomst duurt twee uur, tenzij anders wordt afgesproken.

Meer informatie
Wil je meer weten over intervisie en/of wil je een intervisiebijeenkomst voor je team organiseren, neem dan gerust contact met mij op.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur? Ik…of niet soms?

Wie zit er achter het stuur?Toen ik voor de eerste keer hoorde van "sub" personaliteiten, moest ik er niets van hebben. Weer een mooie theorie. Hoezo, bestond ik uit meerdere stukjes? Wat een vaag geneuzel. Niet aan mij besteed. Totdat ik zelf in coaching kwam. In een...

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Wat er gebeurt als je jezelf de ruimte geeft!

Meer ruimte? Met pijn in mijn hart maakte ik eind vorig jaar de keuze om te stoppen met mijn advieswerk op mijn 'oude notariskantoor' per 1 april 2019. Ik wilde me helemaal focussen op de groei van mijn eigen bedrijf en daar was niet genoeg ruimte voor.  Ik ontving...