Individuele coaching

(Online) coaching, training & intervisie voor juristen en andere high professionals

Wil je persoonlijk én professioneel floreren?

Ben je werkzaam als jurist of als andere high professional? Dan heb je waarschijnlijk veel op je bord en maak je lange dagen. Deadlines, grote verantwoordelijkheid en hoge werkdruk vragen veel van jouw energie. Misschien loop je daarin vast, ervaar je veel stress en vind je het lastig om daar zelf een oplossing voor te vinden. Staat een volgende (carrière) stap voor de deur of wil je vaardigheden vergroten?
Coaching is de meest effectieve manier om gedachten, gevoelens of visies op jouw leven helder te krijgen en te bepalen wat jij wilt.

Klaar voor de volgende stap?
Als je je verder persoonlijk en zakelijk wilt ontwikkelen en/of toe bent aan een volgende (carrière) stap, is individuele coaching heel geschikt. Samen met jou onderzoek ik wat er nu belangrijk is voor jou en wat jij nu nodig hebt. Waar sta je, waar loop je tegen aan, hoe wil je veranderen of hoe wil je je ontwikkelen? Wat zijn jouw (verborgen) talenten? Door je wensen en doel(en) te bepalen, kun je concrete stappen gaan zetten. Het meest moeilijk is om NU in actie te komen en contact op te nemen!

(Coach)vragen die regelmatig voorkomen zijn:

  • wat zijn mijn kwaliteiten en hoe zet ik deze optimaal in
  • hoe creëer ik balans tussen werk en thuis
  • wat wil ik nu echt?
  • wat is mijn volgende (carrière) stap
  • hoe stel ik grenzen

Individuele coaching werkt preventief tegen uitval
Als je niet lekker in je vel zit en te maken hebt met veel stress, langdurige werkdruk en disbalans tussen werk en privé is de kans aanwezig dat je (langdurig)uitvalt.  Door in een paar gesprekken de balans op te maken en weer de regie te pakken, voorkom je mogelijk dat je uitvalt.

Zet stappen in jouw carrière
Ook is coaching heel goed te gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Wat wil je over 5 jaren hebben bereikt? Waar werk je dan? Welke functie ambieer je? Wat moet je daarvoor nog ontwikkelen en leren? Hoe blijf je een enthousiaste professional?

Herstel/re-integratie
Ben je uitgevallen en wil je herstellen en weer re-integreren? Met een gericht coachings traject kun je hier heel goed mee aan de slag.

Levensvragen
‘Het meervoud van lef is leven’. Sta je wel eens stil bij de volgende vragen: Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Waar word ik nu echt blij van? Leef ik mijn droom? Is er nog meer? Samen ga ik graag met je op onderzoek uit.

Online coaching
Ik bied ook online coaching aan. In deze Corona tijd blijkt dat online coaching een prima alternatief is voor coaching op locatie, zodat een coaching traject prima door kan gaan of gestart kan worden.

ICF gecertificeerd/PCC
Ik ben aan gesloten bij de International Coaching Federation (ICF) en onderschrijf de gedragsregels van de ICF.

Werkwijze
Voor coaching is het heel belangrijk dat we een klik hebben. Daarom is er altijd een kennismakingsgesprek. Dit kan op locatie, online of telefonisch.
Een coachtraject bestaat meestal uit 3-5 gesprekken. Als je het fijn vindt, gaan we naar buiten.

Tarieven
Het intakegesprek van een half uur is altijd kosteloos. Mijn tarieven en mogelijkheden geef ik graag telefonisch aan je door. Vaak vergoedt de werkgever het coaching traject of een gedeelte ervan uit een budget voor persoonlijke- of professionele ontwikkeling of uit het opleidingsbudget.

Externe coachpoule SSR 
Ik ben aangesloten bij de externe coachpoule van het SSR, Studiecentrum Rechtspleging.

Wil je meer weten? Je kunt me altijd even bellen op 06-46752012.

Wil je snel stappen maken? Boek dan een Coachdag

Deze dag draait om jou! We gaan van 10:00-16:30 uur samen aan de slag om te bepalen wat nu belangrijk is voor jou, waar je tegen aan loopt en wat je anders zou willen. Omdat we een dag de tijd hebben, is er echt ruimte voor jou en zal je heel concreet stappen leren zetten in de door jou gewenste richting.

Werkwijze
Je krijgt inzicht in waar je nu staat (startpunt), wat je anders wilt of wilt verbeteren (doel) en welke eerste stap je kunt zetten (concrete actie). Je leert hoe je jouw kwaliteiten optimaal kunt gebruiken. We besteden aandacht aan de vraag: waarom doe je wat je doet, ook al wil je misschien iets anders? Wat staat daar aan in de weg?  

Voordelen
Het voordeel van deze intensieve coachdag is dat je na deze ene dag veel inzichten hebt, ook in je zelf. Daarnaast weet je concreet welke stap(pen) je gaat zetten om er voor te zorgen dat je de gewenste verandering in gang kunt zetten.

Review
Lees hier de ervaring van Annelies. 

“Coaching door Fineke van Leusen was voor mij verhelderend, inzicht gevend en laagdrempelig. Het gesprek voelt heel informeel, maar wordt zeer professioneel (bij)gestuurd. Ik ben meer tot mijn kern/gevoel gekomen in plaats van rationeel te denken. Met praktische tips, zoals opschrijven wat goed gaat, kon ik gelijk aan de slag. Ik voel me nu veel zekerder over mezelf.”

Meer weten? Neem gerust contact op.

Ik reageer binnen 1 werkdag op je vraag. Wil je gelijk iets overleggen? Bel me dan op: 06-46752012. Tot snel!

jurist: pak de regie & kom NU in actie!

jurist: pak de regie & kom NU in actie!

Jurist: pak de regie & kom NU in actie!Tot welke categorie hoor jij? Ben jij een juridische professional en:1: overkomt jou van alles, ben je steeds bezig met brandjes blussen & loop je net overal  achteraan,  óf2: weet jij goed wat je wilt, wat je wilt...

Adres
Randstad 22-165
1316 BM Almere

Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

Ik ben ICF gecertificeerd (International Coaching Federation)