Help: de jurist verzuipt, Voorkom een burn-out!

Masterclass

Tweedaagse Masterclass voor juristen:
Leer hoe u effectiever kunt werken en meer werkplezier ervaart. Voorkom uitval door langdurige stress en een hoge werkdruk.

De werkdruk onder advocaten, notarissen, de rechterlijke macht en juridische professionals is al jaren onverminderd hoog. Dit blijkt uit publicaties in Advocatie, het Notariaat Magazine en landelijke dagbladen.

Ervaart u dit ook?
Langdurige hoge werkdruk, strakke deadlines en veeleisende klanten kunnen leiden tot chronische werkstress en vermoeidheid. De balans tussen werk en privé is soms ver te zoeken. Het is lastig om hier zelf verandering in aan te brengen. Herkenbaar? Dan is deze masterclass iets voor u.

Specifiek gericht op juridische professionals

Werken in de juridische wereld is een vak op zich. Het is een bijzondere (werk)cultuur die even mooi als zwaar kan zijn. Algemene trainingen over werkstress, persoonlijke- en professionele ontwikkeling slaan vaak net de plank mis voor professionals in onze branche.

Daarom hebben we deze masterclass ontwikkeld, specifiek gericht op juridische professionals, zoals advocaten, (kandidaat)notarissen, de rechterlijke macht en bedrijfsjuristen. 

Bent u een jurist die stappen wil zetten in persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wilt u de regie weer pakken, effectiever functioneren, in balans zijn en met plezier uw werk blijven doen? Meld u dan vandaag nog aan. 

In een rustige omgeving maakt u ruimte en tijd voor uzelf om de balans op te maken: waar staat u nu, waar komt u vandaan en waar wilt u naar toe? En niet onbelangrijk: wat is daar voor nodig?

Er zijn maximaal 12 deelnemers, waardoor er ruimte is voor persoonlijke vraagstukken. De Masterclass duurt twee dagen om écht impact te maken en is inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner op een inspirerende locatie, die uiteraard voldoet aan de Corona richtlijnen.

Aan het einde van deze Masterclass:

✓ Heeft u uitgezocht waar uw tijd en energie op dit moment naar toe gaan.

✓ Heeft u inzicht gekregen in uw persoonlijk functioneren.

✓ Heeft u geleerd om de regie te nemen over uw eigen tijd.

✓ Heeft u vastgesteld wat u precies wilt veranderen.

✓ Bent u uit de ratrace gestapt en weet u wat werk/privé balans voor u inhoudt.

✓ Heeft u geleerd wat er nodig is om deze verandering vol te houden.

✓ Heeft u handvatten en tools in handen gekregen die u direct in de praktijk kunt toepassen.

✓ Is uw plezier in uw werk weer gegroeid en neemt de kans op uitval door stress af.

Nu voor €1.295 exclusief BTW in plaats van €1.395 als u zich aanmeldt vóór 21 juli 2021 voor de masterclass van 10/11 september 2021.

Er zijn 13 PE punten in aanvraag bij de KNB en er kunnen 13 PE punten bij de NOvA worden aangevraagd.

Over de trainers

mr. Fineke van Leusen

Fineke (www.bewustaanzet.nl) is oud notaris en heeft haar eigen coaching-, trainings- & consultancybedrijf dat is gericht op bewust leiderschap van juridische professionals. Haar missie is om mensen persoonlijk én zakelijk te laten floreren. Investeer in jezelf en leer bewuste keuzes te maken! Zij is erkend trainer bij de KNB, vFAS en de MfN.

ing. Marcia Richardson- Dusseldorp

Marcia (www.leadinglean.nl) heeft zich de afgelopen 24 jaar ontwikkeld tot expert in persoonlijk leiderschap, verandermanagement en Organisatie- ontwikkeling. Haar missie is om iedereen die zij tijdens haar trainingen ontmoet in zijn/haar kracht te zetten. Zij leert u leiderschap te nemen over uzelf en uw tijd. Zij verzorgt trainingen voor Nyenrode Business Universiteit.

Hoe ziet deze tweedaagse Masterclass eruit?

Vrijdag en zaterdag
De Masterclass begint op vrijdag om 09:30 en duurt tot 21.00 uur. Op zaterdag starten we om 09.30 en om 16.00 ronden we af.

Inclusief overnachting
De Masterclass is inclusief overnachting in De Larik’s Hoeve in Leusden. Uiteraard inclusief ontbijt, gezonde lekkere lunches en diner.

De trainers
De Masterclass wordt gegeven door mr. Fineke van Leusen en ing. Marcia Richardson-Dusseldorp.

Coronamaatregelen
De Larik’s Hoeve is Coronaproof. U heeft een eigen kamer en badkamer en er kan te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden worden.

Adres: Langesteeg 2B, 3831 RZ Leusden

Beschikbare data
Vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021

Indien de masterclass niet door kan gaan in verband met de Corona richtlijnen, zal in overleg met de deelnemers een andere datum worden vastgesteld.

Kunt u geen van bovenstaande data, maar wilt u wel graag deelnemen aan een Masterclass? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. We zijn bezig met het inplannen van extra data en kunnen hierbij rekening houden met uw wensen.