Kamp jij ook met burn-out klachten?

feb 1, 2019

16% van de medewerkers ervaart stress gerelateerde klachten 

 

Gisteren publiceerde TNO het tweejaarlijkse ‘Arbobalans’ rapport. Hieruit blijkt dat in tien jaar tijd een geleidelijke stijging is ontstaan van 11 naar 16% van medewerkers met stress gerelateerde klachten. Oorzaken: meer doen én minder vrijheid. Volgens de medewerkers ligt de oplossing bij minder werkdruk.

 

Niet in balans?

 

Op dit moment coach ik veel personen, met stress-gerelateerde klachten. Omdat er zoveel over wordt gepubliceerd, weten deze mensen (eigenlijk) allemaal (wel) dat er iets niet in balans is op dit moment. De vraag die opkomt is: waarom ga je door met deze manier van leven?! Het antwoord is best eenvoudig…….omdat je niet beter weet én omdat je iets moet veranderen. Dat laatste is lastig. Je weet wat je hebt, weet niet wat je opgeeft én je weet niet wat je krijgt als je verandert.

 

Toen ik zelf in de burn-out zat, las ik er veel over. Toch lukte het niet om erachter te komen, waarom ik niet eerder een grens had gesteld aan mijn eigen handelen. Het kon niet anders. Of toch wel……..

 

Met behulp van coaching kreeg ik snel inzicht in mijn eigen gedrag. Daarna kon ik de bewuste keuze maken om iets te veranderen. Ik vond het prettig om dat niet alleen te doen.

 

 Lifescan

 

Kamp jij met burn-out klachten?

 

Wil jij weten waar jij nu je tijd aan besteedt, hoe tevreden je daar over bent en inzicht krijgen in het totaalplaatje van jouw leven op dit moment? In een lifescan sessie van 1,5 uur krijg je eenvoudig zicht op waar jouw leven nu uit bestaat én hoe het met je gaat!

Met deze inzichten kun je bewust wel of niet aan de slag. Zelf aan het roer staan. Dat wil jij toch ook!

 

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Neem vrijblijvend contact met me op.

Adres
Randstad 22-165
1316 BM Almere

Privacyverklaring 
Algemene voorwaarden

Ik ben ICF gecertificeerd (International Coaching Federation)